Brussels Airlines

Brussels Airlines are in spate peste 80 de ani de experienta in aviatie in Belgia si este detinuta de SN Airholding. Aceasta companie belgiana este rezultatul aliantei intre SN Brussels Airlines si Virgin Express. Brussels Airlines ofera o mare varietate de curse spre si dinspre baza sa, aerportul Brussels, aproape de capitala europeana.
Grupul are aproximativ 3000 de angajati si 51 de aeronave ce opereaza la timp aproximativ 300 de zboruri zilnice, conectand capitala Europei cu aeroporturi de top din Europa si Africa. Destinatiile africane sunt deservite de 5 aeronave Airbus 330-300 in timp ce aeronavele de curse scurte si medii (ca Airbus A319, AVRO RJ85 si Boeing 737-300) opereaza in principal in Europa. Brussels Airlines se defineste printr-o prezenta puternica pe piata africana si opereaza catre nu mai putin de 18 destinatii din acest continent.

Pe 15 Septembrie 2008 Lufthansa Group anunta o investitie de capital in compania belgiana. Din Iunie 2009 Lufthansa Group detine 45 la suta din actiunile SN Airholding. Pe 9 Decembrie 2009 Brussels Airlines s-a alaturat Star Alliance. Datorita acestei aliante Brussels Airlines este acum in masura sa ofere pasagerilor sai o retea internationala de curse.
Brussels Airlines reprezinta o compaie aeriana de ultima generatie pentru noua generatie de pasageri. Serviciile sale deosebite pe cursele Europene: b.light economy, b.flex economy+ si b.business sunt concepute pentru a multumi orice gust. Valori ca flexibilitatea, punctualitatea, increderea, excelenta in servicii, personalul, tarifele low cost garantate si calitatea sunt oferite in fiecare zi de Brussels Airlines.

Mai mult, Brussels Airlines este partener complet integrat in Miles&More. Prin intermediul celui mai mare program frequent flyer din Europa pasageri pot acumula mile atunci cand calatoresc si chiar in alte modalitati, datorita multitudinii de parteneri ai programului