Terminalul Austrian Star Alliance din Aeroportul din Viena

Aeroportul din Viena este în expansiune, însă rămâne cel mai rapid aeroport din Europa în ceea ce privește zborurile de conexiune, la intervale de doar 25 de minute. Zborurile Austrian Airlines pleacă de la terminalul Austrian Star Alliance – Terminal 3 (301 – 399).

Acoperind 150.000 m²,spațioasa clădire a terminalului schimbă modul și calitatea calătoriilor pentru toți pasagerii noștri. Călătorii vor beneficia de o arhitectură modernă, culoare invadate de lumină, soluții de transfer rapid și o  varietate generoasă de magazine și puncte de catering. Terminalul Austrian Star Alliance oferă de asemenea un timp minim de conexiune de 25 minute, datorită conceptului clădirii pe 3 nivele. Față de celelalte aeroporturi, pasagerii trebuie doar să schimbe nivelurile, nu și terminalele.

Terminalul este direct legat de cel vechi. Toate facilitățile aeroportului se află sub un singur acoperiș, ceea ce face ca toate cele trei zone de check-in să fie accesibile din interior. Conceptul pe 3 niveluri oferă modalități rapide și confortabile de transfer. Sosirile și plecările atât pentru pasagerii din spațiul Schengen cât și pentru cei din spațiul non-Schengen se desfășoară în sectoare separate. Cele trei niveluri sunt ușor accesibile cu ajutorul scărilor rulante.