Compensarea emisiilor de CO2 cu Austrian Airlines

Contribuția dvs. personală la protejarea atmosferei

Emisiile de CO2 sunt inevitabile în transportul aerian. Acesta este motivul pentru care lucrăm de câțiva ani la o gamă vastă de măsuri pentru reducerea constantă a emisiilor noastre de CO2. Protejarea mediului înconjurător este o preocupare principală pentru Austrian Airlines!

Acum vă puteți alătura nouă și partenerului nostru Climate Austria, printr-o contribuție personală pentru protejarea atmosferei.

Neutralizați amprenta de carbon rezultată în urma călătoriei dvs. și sprijiniți în mod activ proiectele propuse pentru protejarea atmosferei! Atunci când faceți o rezervare online, calculatorul de emisii de CO2 Climate Austria, cuantifică impactul zborului dumneavoastră asupra mediului înconjurător și sugerează ce valoare va neutraliza în mod concret amprenta dvs. carbonică. Valoarea sugerată este numai de referință – donația fiind complet voluntară, suma rămănănd în întregime la aprecierea dvs.! Aceasta nu are nicio influență asupra prețului biletului de avion.

Folosiți calculatorul de emisii de CO2 pentru a vă calcula amprenta personală de carbon și aflați mai multe informații despre Climate Austria și despre proiectele propuse de noi pentru protejarea atmosferei.