Beneficiați pe loc de avantajele clasei Business 

O noua oportunitate va asteapta cand folositi serviciul Austrian Web Check-in: puteti efectua un upgrade de la clasa Economy la Business Class si sa beneficiati de serviciile unice si confortul Austrian Business Class.

Beneficii:
  • Salvati timp prin folosirea ghiseului Austrian Business Class baggage drop-off. 
  • Limita de bagaje corespunzatoare Business Class (prin upgrade Miles & More)
  • Confortul Austrian Business Class
  • Servicii de catering de top in timpul calatoriei.
Este atat de simplu: Austrian Web Check-in este disponibil incepand cu 23 de ore inainte de decolare. Sistemul va permite sa alegeti intre diferite optiuni printre care upgrade, alegerea locului preferat, tiparirea cartii de imbarcare sau trimiterea acesteia pe telefonul mobil. Plata se face folosind cardul de credit sau cel Miles & More. Niciodata nu a fost mai simplu sa efectuati un upgrade.

Accesati aici serviciul Web Check-in 

Termeni si conditii: Taxa de upgrade nu este rambursabila, restrictiile biletului si voucherul de mile raman neschimbate, rezervarea pe anumite rute se face in masura disponibilitatii.

O noua oportunitate vă așteaptă atunci cănd folosiți serviciul myAustrian Web Check-in: puteți efectua un upgrade de la clasa Economy la clasa Business și beneficia de avantajele serviciilor unice și confortabile, oferite de către my Austrian Business Class.

Și iată cât este de simplu: myAustrian web check-in este disponibil începănd cu 36 de ore înainte de decolare. Sistemul vă permite să alegeți dintre anumite opțiuni, printre care upgrade, selectarea locului preferat, tipărirea cărții de îmbarcare sau transmiterea acesteia pe telefonul mobil. Plata se face folosind cardul de credit. Rezervarea unui upgrade nu a fost nicicând mai simplă.

Accesați aici serviciul Web Check-in.

Beneficii:

  • economisiți timp atunci cănd apelați la ghișeul myAustrian Business Class
  • acces la myAustrian Business Lounge
  • locuri confortabile la myAustrian clasa Business
  • Servicii catering de calitate de la DO & CO la clasa Business pe parcursul zborului

Termeni și condiții

Taxa de upgrade nu se rambursează, restricțiile aferente biletului și creditul pentru milele parcurse rămân neschimbate, rezervarea pe anumite rute se face în funcție de disponibilitatea locurilor.