Smart Upgrade

Cea mai bună modalitate de a obține locuri la preț de chilipir, pentru zborurile Austrian, la clasa Business

Aveți deja un bilet Austrian la clasa Economy, dar ați dori să vă bucurați de toate avantajele clasei Business? Smart Upgrade face acest lucru posibil!

Și, cel mai bun lucru este acela că: dumneavoastră decideți cât sunteți dispus să plătiți pentru acest upgrade!

Transmiteți o ofertă și vă vom anunța cu 72 de ore înainte de plecarea programată, dacă  suma propusă pentru upgrade  a fost acceptată.

Astfel, puteți avea șansa de a călători la bordul Austrian, în clasa Business.

Smart Upgrade este disponibil pentru toate zborurile Austrian programate. Tot ce vă trebuie pentru a transmite o ofertă, este un bilet Austrian valabil, la clasa Economy.

Cum să accesați Smart Upgrade

La finalul procesului de rezervare de pe pagina noastră de internet, veți primi invitația de a transmite o ofertă pentru Smart Upgrade. Puteți ​re​accesa rezervarea, oricând doriți, inserănd numele și codul rezervării în secțiunea„Gestionează rezervările mele” de pe pagina austrian.com și puteți de asemenea, transmite solicitarea de upgrade la o dată ulterioară. Acest lucru este valabil și pentru rezervări realizate prin intermediul agențiilor de turism sau alte platforme.

Să începem

Trebuie să vă rezervați mai întâi biletul?

Aveți deja bilet?

Vă rugăm să rețineți: Pentru a putea transmite o ofertă Smart Upgrade, biletul dumneavoastră la clasa Economy trebuie să fie emis cu cel puțin 72 de ore înainte de plecare.