Rezervarea locurilor în avans

Rezervați locul dorit cu până la un an în avans și decideți dacă doriți un loc la fereastră, lângă culoar sau în centru.

Cum puteți rezerva locuri?

Pur și simplu selectați tipul locului preferat (la geam, lângă culoar sau central) folosind harta locurilor afișată în timpul rezervării online, pe pagina de internet austrian.com.

Puteți rezerva locul mai târziu (cu până la 48 de ore înainte de plecare) în cadrul secțiunii Rezervările mele ​de pe pagina de internet austrian.com. Puteți de asemenea rezerva locul telefonic, la ​Service Center-ul ​​​Austrian Airlines și la agențiile de turism selectate. 

Rezervarea locurilor este disponibilă pentru zboruri operate de către Austrian Airlines pentru pasagerii care dețin un document de călătorie Austrian Airlines.  Oferim acest serviciu pentru  întreaga noastră rețea de rute, de la zborurile interne până la zborurile lung-curier.

Descoperiți locurile rezervate în avans pentru zborurile intercontinentale și cele pentru zborurile europene în modul de vizualizare panoramic, la 360°. (în limba engleză)

Taxe pentru rezervarea unui loc standard pe rute europene

Tarif Economy Tip de loc
(la geam, lângă culoar, la mijloc)
Economy Light 10 EUR
Economy Classic gratuit
Economy Flex gratuit

Aceste taxe sunt aplicate per persoană și rută. Rezervarea locurilor pentru zborurile europene la clasa Business rămâne gratuită. Taxa pentru rezervarea unui loc la tariful Economy Light nu depinde de statutul de călător frecvent.

Taxe pentru rezervarea unui loc standard pe rute intercontinentale

Segment de zbor Tip de loc
(la geam, lângă culoar, la mijloc)
Rândul 1
Distanță medie 10 EUR
sau
11 USD
nu este disponibil
Lung-curier 25 EUR
sau
35 USD
50 EUR
sau
65 USD

Aceste taxe sunt aplicate per persoană și rută. Zborurile lung-curier includ toate zborurile efectuate cu aeronave lung-curier, de tip Boeing 767 sau 777.

Rezervările locurilor standard pentru zboruri intercontinentale la clasa Business rămân gratuite (cu excepția Locurilor Separate myAustrian din cadrul zborurilor lung-curier, operate cu Boeing 777).

Pentru membrii HON Circle și cei cu statut de Senator, rezervările locurilor standard pentru zboruri intercontinentale, sunt gratuite.

Dacă aveți întrebări ​suplimentare​​​​​​​​​​​​, vă rugăm citiți secțiunea Întrebări frecvente sau apelați ​numerele noastre de telefon internaționale.

Sunt aplicate condițiile generale de transport.