Rezervarea locurilor în avans

Cum puteți rezerva locuri în avans?

Alegeți online un tip de loc (la geam, lângă culoar sau la mijloc) utilizând harta locurilor afișată în timpul procesului de rezervare pe austrian.com și achitați rezervarea cu cardul de credit. Puteți rezerva locurile și ulterior, online, cu până la 48 de ore înainte de plecare, în secțiunea Rezervările mele sau apelând Centrul de asistență Austrian Airlines. Rezervarea locurilor în avans este de asemenea disponibilă la anumite agenții de turism.

Rezervarea prealabila a locurilor este disponibilă la toate zborurile operate de către Austrian Airlines, pentru pasagerii care dețin un document de zbor Austrian Airlines.

Descoperiți locurile rezervate în avans pentru zborurile intercontinentale și cele pentru zborurile europene în modul de vizualizare panoramic, la 360°. (în limba engleză)

Taxe de rezervare per loc și segment de zbor pentru rute europene

Tarif clasa Economy Tip de loc
(la geam, lângă culoar, la mijloc)
Economy Light 10 EUR
Economy Classic gratuit
Economy Flex gratuit

Rezervarea locurilor pe rute europene pentru pasagerii de la clasa Business rămâne bineînțeles, gratuită. Taxa de rezervare pentru pasagerii care călătoresc cu un bilet Economy Light nu depinde de statutul de călător fidel.

Taxe de rezervare per loc și segment de zbor pentru zboruri intercontinentale

Segment de zbor Tip de loc
(la geam, lângă culoar, la mijloc)
Rândul 1
Distanță medie 10 EUR
sau
11 USD
nu este disponibil
Distanță lungă 25 EUR
sau
35 USD
50 EUR
sau
65 USD

Rezervarea locurilor pentru pasagerii clasei Business pe rute intercontinentale, este bineînțeles, gratuită.

Rezervarea locurilor pe rute intercontinentale va fi oferită, de asemenea, gratuit celor mai fideli călători – cu statut HON și Senator – cu excepția locurilor cu spațiu suplimentar pentru picioare.

Dacă aveți ​suplimentare​​​​​​​​​​​​, vă rugăm să citiți secțiunea Întrebări frecvente sau ​să ​faceți clic aici pentru informații despre numerele de telefon internaționale.
Condițiile generale de transport și Condițiile de transport către/dinspre Canada sunt aplicabile.