Main Content

Acces la lounge

Pătrundeți în lumea exclusivistă a lounge-urilor Business Austrian la aeroportul din Viena

Într-un mediu modern, luxos, veți beneficia de...

  • o gamă largă de băuturi calde și reci, precum și de băuturi alcoolice
  • delicatese de la partenerul nostru de catering DO & CO
  • o zonă de business dotată cu calculator, imprimantă și fax
  • Wi-Fi gratuit
  • diverse opțiuni de divertisment inclusiv televiziune, ziare și reviste
  • baie cu duș
  • spațiu de relaxare separat 

Iată ce trebuie să faceți...

Comandați acces la lounge cu 47 de ore înainte de plecare în timp ce efectuați  ​​​​​web check-in  pe site-ul Austrian Airlines sau prezentati-va direct la recepția lounge-ului nostru, în ziua plecării. Puteți achiziționa accesul la lounge cu cardul de credit sau cardul Maestro.

Și cel mai bun lucru...

 Lounge-urile Business Austrian din aeroportul Viena sunt deschise tuturor pasagerilor. Chiar dacă sunteți posesorul unui bilet Austrian la clasa Economy puteți accesa lounge-urile Business de la Viena cu doar 35 de euro. Aveți nevoie doar de o carte de îmbarcare valabila pentru un zbor Austrian Airlines * cu plecare în aceeași zi. Accesul este valabil pentru o singură persoană, nu se poate transfera și nici rambursa.
*sau pentru zboruri operate de partenerii noștri, cu număr de zbor Austrian (de exemplu, OS1234).

Lounge-uri Business Austrian la aeroportul din Viena

La nivelul 2 al noului terminal Star Alliance vă punem la dispoziție două lounge-uri  Business moderne, mari, cu o ambianță în stil austriac. Unul se află în zona „Schengen” destinată zborurilor continentale care nu necesită controlul pașaportului, iar celălalt se află imediat după ghișeele de control al pașapoartelor din zona „Non-Schengen”, destinată plecărilor internaționale. Austrian deservește un lounge Business și în terminalul D pentru plecări.