Rasfatati-va cu noile meniuri à la carte DO&CO!

Un schnitzel vienez in timpul zborului de la New York la Vienna? Sau poate o selectie de gustari tip tapas, sau delicii pregatite in stil japonez in timpul zborului catre Amsterdam? Acesata experienta este acum realizabila: rezerva noul meniu de tip à la carte oferit de DO & CO. Puteti rezerva meniul preferat chiar la momentul rezervarii zborului, sau chiar inainte de zbor, cu pana la 36 de ore inaintea orei stabilite pentru decolare, comanda se face simplu, folosind adresa: https://alacarte.doco.com.

pic-2-klein-sfw pic-4-klein-sfw pic-7-klein-sfw

pic-6-klein-sfw pic 1 klein sfw pic-0-klein-sfw

pic-3-klein-sfw pic-9-klein-sfw pic-8-klein-sfw

Pentru urmatorul zbor alegeti-va meniul preferat -  numai 15 eur*. Pasagerii care pleca din Aeroportul din Viena pot comanda meniurile  à la carte chiar cu o ora inaintea decolarii la ghiseul DO & CO à la carte desk** in zona de Terminal 3! *cu exceptia zborurilor interne, a celor internationale de pe alte aeroporturi din Austria, zborurile de la/catre Budapesta, Praga sau Zagreb, de asemenea nu se ofera serviciul pe zborurile operate de partenerii nostri sau pe cele de tip charter. Meniul a la carte se va servi pe zborurile europene, inlocuind meniul tip standard, iar pe zborurile long-haul se va servi in locul mesei calde.

**serviciu disponibil exclusiv in Aeroportul din Viena.

Exceptions and further information

DO & CO à la carte menus are available on Austrian Airlines scheduled flights with an Austrian Airlines ticket only.

DO & CO à la carte is not available on
  • Domestic flights
  • International flights from regional airports
  • Flights to and from Budapest, Prague and Zagreb
  • Flights operated on behalf of "myAustrian Holidays"
  • Flights operated by a partner airline
  • All long-haul flights to Vienna except flights from JFK, EWR and ORD

Please check the availability of DO & CO à la carte here.

Due to the limited loading capacity on board, only a limited number of DO & CO à la carte menus can be ordered per flight. Therefore group orders (more than 9 passengers travelling within the same booking) cannot be accepted as well.

The menus are intended for passengers travelling in Economy Class. On flights with an included meal service they will be served instead of the standard meal.

Please find information on allergenic ingredients in the menu description directly on https://alacarte.doco.com.