Folosim Cookies
Pentru a vă oferi cele mai bune soluții am activat cooki-uri pe acest site. Acestea includ stocarea setarilor de limbă și de zbor solicitate de dumneavoastră. De asemenea, date statistice sunt colectate pentru a optimiza site-ul nostru si pentru marketing online. Click pe butonul “Accepta si inchide” in cazul in care sunteti de acord cu aceasta politica. Accesati sectiunea “mai multe informatii” de pe site-ul nostru in cazul in doriti mai multe informatii despre aceasta politica.
Mai multe informații
Acceptă si închide

Star Alliance Conventions Plus

Conventions Plus este un produs Star Alliance care este destinat organizatorilor si participantilor la conferinte. Noi oferim acces la programele de zbor ale partenerilor si catre reduceri. Deci, nu conteaza unde mergeti, sa ajungeti acolo este simplu.

Contractul ofera urmatoarele beneficii pentru organizatori si participanti:

Organizator

 • Un singur punct de contact pentru toate problemele de logistică - gestionarea şi planificarea logisticii prin intermediul unui punct de contact central. 
 • Faceţi economii la bugetul pentru conferinţe - va fi pus la dispoziţie un program de asistenţă organizare cu bilete pentru verificarea locaţiei, deplasarea comitetului şi a vorbitorilor invitaţi
 • Bonus extra – bilete gratuite suplimentare dacă ne transmiteţi mai multe informaţi prin derularea unui sondaj al delegaţilor sau dacă ne furnizaţi o reclamă
 • O reducere internaţională valabila pentru participanti din diverse tari.
 • Pagină de internet organizator – de unde puteţi descărca logo-uri, texte şi solicita reclame, obţine informaţii referitoare la contul dvs. de organizare şi rezervări

Inregistreaza-te in programul Conventions Plus si noi vom organiza calatoria participantilor la conferinta organizata de dvs.  

Cum va inregistrati?
Pentru a va inregistra in programul Conventions Plus, va rugam completati formularul atasat Request for Proposal link.Beneficii pentru participanti

 • Economisiti  – pana la 20% cu Star Allince, reducerea pentru participantii la conferinte si pentru partenerul de calatorie. 
 • Calatorii internationale in reteau de destinatii Star Alliance  – puteti calatori dinspre si catre aproape orice destinatie din reteau Star Alliance, cu peste 19700 decolari zilnice, catre 1077 de destinatii in 175 de tari.
 • Castiga mile - cu unul dintre programele partenerilor Star Alliance si si economiseste
 • pagina participantilor la conferinta  – cu informatii despre fiecare eveniment, propuneri pentru zboruri si programe de zbor ce se pot descarca, se pot accesa informatii despre sanatate si informatii despre rezervari.
  Aplicati pentru contract si completati formularul online  la  www.staralliance.com/conventionsplus