Situaţii neprevăzute pentru întârzieri lungi

Planul pentru situaţii neprevăzute pentru întârzieri lungi la bordul avionului

Introducere  

Scopul Austrian este să facă din fiecare zbor o experienţă sigură şi plăcută şi să îmbunătăţească confortul clientului la sol şi în aer. Planul Austrian pentru situaţii neprevăzute pentru întârzieri lungi la bordul avionului ("Planul pentru situaţii neprevăzute ") este un alt pas spre atingerea acestui obiectiv.  

Acest Plan pentru situaţii neprevăzute a fost dezvoltat pentru a reflecta angajamentul nostru ca operator de transport premium care oferă servicii complete şi pentru a oferi pasagerilor noştri informaţii clare cu privire la ce pot aştepta de la noi, în special în timpul operaţiunilor ocazionale, neregulate inevitabile. Planul pentru situaţii neprevăzute conţine angajamente specifice, care ne vor permite să acţionăm prompt pentru a satisface aşteptările şi nevoile clienţilor noştri.  

Planul pentru situaţii neprevăzute pentru întârzieri lungi la bordul avionului  

Acest Plan pentru situaţii neprevăzute este adoptat pentru toate zborurile regulate şi charter publice operate cu o aeronavă de minimum 30 locuri pentru pasageri de către Austrian. Acest plan pentru situaţii neprevăzute poate fi modificat fără notificare şi este separat de, şi nu face parte din, contractul de transport cu Austrian.  

Angajamentul Austrian faţă de Clienţii săi:  

Pentru zborurile internaţionale care fac obiectul acestui Plan pentru situaţii neprevăzute care pleacă de la sau ajung  la un aeroport din SUA, Austrian nu va permite staţionarea unei aeronave pe pistă mai mult de patru ore. Înainte de terminarea perioadei de patru ore, Austrian va întoarce aeronava la poartă, sau la un alt punct de debarcare adecvat, unde pasagerii vor putea debarca.  

Întârzierile de peste patru ore pot fi necesare dacă există restricţii legate de siguranţă sau legate de securitate sau  în cazul în care controlul traficului aerian indică pilotului aflat la comanda aeronavei că întoarcerea la poarta sau lăsarea pasagerilor să debarce în altă parte ar perturba în mod semnificativ operaţiunile aeroportului.  

Pentru toate zborurile care intră sub incidenţa acestui Plan pentru situaţii neprevăzute, Austrian va oferi hrană adecvată şi apă potabilă cel târziu la două ore după ce aeronava părăseşte poarta (în cazul plecării) sau aterizează (în cazul sosirii) dacă aeronava rămâne pe pistă.  

Serviciul poate fi exclus dacă există restricţii legate de siguranţă sau pilotul aflat la comanda aeronavei stabilește faptul că începerea serviciului ar duce la întârzieri suplimentare sau oportunităţi de plecare ratate.   Pentru toate zborurile care intră sub incidenţa acestui Plan pentru situaţii neprevăzute, Austrian va oferi facilităţi sanitare, precum şi o atenţie medicală adecvată, dacă este necesar, pe durata rămânerii pe pistă a aeronavei.  

Austrian dispune de resurse suficiente pentru a pune în aplicare acest Plan pentru situaţii neprevăzute.   Austrian a coordonat acest Plan pentru situaţii neprevăzute cu autorităţile aeroportuare locale, Serviciul Vamă şi Protecţia Frontierelor al SUA (CBP) şi Administraţia Securităţii Transporturilor (TSA).

Introducere

Introducere  

Scopul Austrian este să facă din fiecare zbor o experienţă sigură şi plăcută şi să îmbunătăţească confortul clientului pe sol şi în aer. Planul Austrian pentru situaţii neprevăzute pentru întârzieri lungi la bordul avionului ("Planul pentru situaţii neprevăzute ") este un alt pas spre atingerea acestui obiectiv.  

Acest Plan pentru situaţii neprevăzute a fost dezvoltat pentru a reflecta angajamentul nostru ca un operator de transport premium care oferă servicii complete şi pentru a oferi pasagerilor noştri informaţii clare cu privire la ce se pot aştepta de la noi, în special în timpul operaţiunilor ocazionale, neregulate inevitabile. Planul pentru situaţii neprevăzute conţine angajamente specifice, care ne vor permite să acţionăm prompt pentru a satisface şi aşteptările nevoile clienţilor noştriContingency Plan for Lengthy Tarmac Delays

Planul pentru situaţii neprevăzute pentru întârzieri lungi la bordul avionului  

Acest Plan pentru situaţii neprevăzute este adoptat pentru toate zborurile regulate şi charter publice operate cu o aeronavă de minimum 30 locuri pentru pasageri de către Austrian. Acest plan pentru situaţii neprevăzute poate fi modificat fără notificare şi este separat de, şi nu face parte din, contractul de transport cu Austrian.  

Angajamentul Austrian faţă de clienţii săi:  

Pentru zborurile internaţionale care fac obiectul acestui Plan pentru situaţii neprevăzute care pleacă de la sau ajung  la un aeroport din SUA acoperit, Austrian nu va permite staţionarea unei aeronave pe pistă mai mult de patru ore. Înainte de terminarea perioadei de patru ore, Austrian va întoarce aeronava la poartă, sau la un alt punct de debarcare adecvat, unde pasagerii vor putea debarca.  

Întârzierile de peste patru ore pot fi necesare dacă există restricţii legate de siguranţă sau legate de securitate sau  în cazul în care controlul traficului aerian sfătuieşte pilotul aflat la comanda aeronavei că întoarcerea la poarta sau lăsarea pasagerilor să debarce în altă parte ar perturba în mod semnificativ operaţiunile aeroportului.  

Pentru toate zborurile care intră sub incidenţa acestui Plan pentru situaţii neprevăzute, Austrian va oferi hrană adecvată şi apă potabilă cel târziu la două ore după ce aeronava părăseşte poarta (în cazul de plecării) sau aterizează (în cazul sosirii) dacă aeronava rămâne pe pistă.  

Serviciul poate fi eliminat dacă există restricţii legate de siguranţă sau dacă pilotul aflat la comanda aeronavei stabilește faptul că începerea serviciului ar duce la întârzieri suplimentare sau oportunităţi de plecare ratate. Pentru toate zborurile care intră sub incidenţa acestui Plan pentru situaţii neprevăzute, Austrian va oferi facilităţi sanitare, precum şi o atenţie medicală adecvată, dacă este necesar, pe durata rămânerii pe pistă a aeronavei.  

Austrian dispune de resurse suficiente pentru a pune în aplicare acest Plan pentru situaţii neprevăzute.   Austrian a coordonat acest Plan pentru situaţii neprevăzute cu autorităţile aeroportuare locale, Serviciul Vamă şi Protecţia Frontierelor al SUA (CBP) şi Administraţia Securităţii Transporturilor (TSA)