Austrian Star Alliance Terminal

Noul terminal Austrian Star Alliance in aeroportul din Viena

Noul Austrian Star Alliance Terminal

In 5 iunie 2012, în aeroportul din Viena s-a inaugurat noul terminal Austrian Star Alliance în zona 3 de check-in (301-399), care va reprezenta punctul de plecare pentru toate zborurile viitoare ale companiei Austrian Airlines. 

Indiferent dacă sosiţi, plecaţi sau faceţi o escală la Viena în timpul unui transfer, vă veţi bucura de nivelul maxim de confort şi de serviciile excelente oferite în zona cu o suprafaţă de peste 150.000 m². Arhitectura modernă creează o atmosferă primitoare, cu spaţii luminoase şi aerisite.

Harta Terminalului

Zona de Check-in (Plecari)

Noua zona de check-in este puternic luminata si se afla la nivelul 1. Aici se gasesc 69 de ghisee de check-in si 40 de automate. Imbarcarea pentru zborurile Austrian Airlines catre America de Nord si Tel Aviv se va efectua in continuare din zona D.

Pasagerii Buciness Class, HON sau Senator  beneficiaza de zone de check-in exclusive. Pasagerii care au nevoie de servicii speciale, cum sunt copii care calatoresc neinsotiti sau persoanele care se deplaseaza in scaun cu rotile vor beneficia de asistenta intr-o zona de check-in speciala.

De asemenea, aici exista si o zona speciala dedicate serviciilor de ticketing.

banner1_564x102

Zona portilor de imbarcare

Cumparaturi, zona de relaxare si servicii de business: totul se intinde pe o distanta de aproape 500 de metri - in noul terminal se gasesc 31 de magazine, 19 restaurante precum si zone de relaxare. Pentru cei care doresc sa-si foloseasca timpul de asteptare muncind sunt 80 de scaune prevazute cu suport pentru laptop si statie de alimentare, panouri ce confera intimitate precum si conexiune la internet Wi-Fi gratuita. Noul terminal are 48 de porti, 17 distre acestea fiind conectate direct la terminal. Portile G de la Nivelul 3 conduc direct catre destinatiile Non-Schemgen, portile G la nivelul 1 catre destinatiile Schemgen. In zona Portilor F si G exista o zona dedicata copiilor cu o instalatie media, interactiva denumita 'Prinde un avion', bazata pe jocul “All birds fly high”.

banner2_564x102

Zona pentru familii

In zona prtilor de imbarcare F exista un loc de joaca special amenajat pentru copii.

Lounge-urile noastre

Confort exclusivist. Şase lounge-uri pe o suprafaţă de peste 2000 m2

Bucuraţi-vă de ospitalitatea austriacă într-o zonă exclusivistă. Preparate de calitate, relaxare şi divertisment - tot ce vă puteţi dori. Îi întâmpinăm cu căldură în lounge-urile noastre pe membrii cu rang de onoare, clienţii de la clasa întâi, clienţii Senator, deţinătorii de card Star Gold şi pasagerii la clasa Business.

Toate lounge-urile sunt situate la etajul 2, iar accesul este comun si se face prin Lobby.

 banner5_564x102

Sosire, recuperarea bagajelor si zborurile de legatura

Vă recuperaţi rapid bagajele datorită celor 10 benzi de transport. Clienţii  Senator şi deţinători de card HON  beneficiază de serviciul preferenţial pentru bagaje.

Aeroportul din Viena este în expansiune, însă rămâne cel mai rapid aeroport din Europa în ceea ce priveşte zborurile de legătură la intervale de doar 25 de minute.  .