Folosim Cookies
Pentru a vă oferi cele mai bune soluții am activat cooki-uri pe acest site. Acestea includ stocarea setarilor de limbă și de zbor solicitate de dumneavoastră. De asemenea, date statistice sunt colectate pentru a optimiza site-ul nostru si pentru marketing online. Click pe butonul “Accepta si inchide” in cazul in care sunteti de acord cu aceasta politica. Accesati sectiunea “mai multe informatii” de pe site-ul nostru in cazul in doriti mai multe informatii despre aceasta politica.
Mai multe informații
Acceptă si închide

Declaraţia de Valoare Suplimentară

Cresterea limitei de raspundere pentru bagaj

O limită de creştere a răspunderii va fi aplicată în cazul în care pasagerul prezintă o declaraţie specială înainte de check-in şi plăteşte o taxă suplimentară.

Din motive tehnice, declararea valorii în exces este posibilă doar până la 48 de ore înainte de plecare, cel târziu.

In conformitate cu legea (EC) No. 889/2002

Austrian Airlines va oferă posibilitatea de a completa documentul Excess Value Declration pentru bagajul dumnevavoastră în scopul creșterii limitelor raspu nderii civile ale transportatorului (drepturi speciale* de retragere de max conformitate cu legea. 1,131 IMF per pasager)

va rugam sa ne trimiteti declaratia cel tarziu cu 48h inainitea decolari  la numarul de fax +43 (0)5 1766-51043.  descarcati  formular on line

 

* de la 25.01.2012 aceasta valoare corespunde cu EUR 1.134,65