Compensarea emisiilor de CO2 cu Austrian Airlines

Contribuţia personală la protejarea mediului înconjurător

Emisiile de CO2 sunt de neevitat în transportul aerian. De aceea ne străduim de ani de zile să elaborăm o gamă largă de măsuri pentru a reduce în mod constant emisiile de CO2. Protejarea mediului înconjurător este o preocupare esenţială pentru Austrian Airlines! 

Acum, vă puteţi alătura noua şi partenerului nostru Climate Austria aducându-vă astfel contribuţia personală la protejarea mediului înconjurător: 

Neutralizaţi amprenta de carbon rezultată în urma călătoriei şi sprijiniţi în mod activ proiectele selectate pentru protejarea mediului înconjurător! Atunci când faceţi o rezervare online, calculatorul de CO2 Climate Austria, cuantifică impactul pe care zborul dumneavoastră îl va avea asupra mediului şi sugerează o sumă care va neutraliza amprenta de carbon. Suma propusă este orientativă - donaţia este complet voluntară şi suma donată este optiunea dumneavoastra, şi nu are nicio influenţă asupra preţului biletului de avion. 

Utilizaţi calculatorul de CO2 pentru a afla amprenta dumneavoastră personală de carbon şi citiţi mai multe despre Climate Austria şi despre proiectele noastre de protejare a mediului înconjurător.