Pentru a verifica daca zborul dumneavoastra va decola conform programului va rugam verificati informatiile de mai jos. Pentru asistenta si informatii suplimentare ne puteti contacta la urmatoarele numere de telefon: Inainte de a pleca catre aeroport, va rugam verificati pe situl nostru daca zborul d-voastra decoleaza conform programului initial: Current departures and arrivals

Suspendarea temporară a zborurilor spre/dinspre Tripoli

Din cauza incidentelor survenite la Aeroportul International din Tripoli din 21.03.2014, ce au condus la închiderea temporară a aeroportului, Austrian Airlines nu oferă momentan zboruri către Tripoli. Evaluăm situația constant însa nu s-a ajuns deocamdată la o decizie finală, astfel, nu putem redeschide zborurile către/dinspre această destinație. Suntem în contact permanent cu autoritățile responsabile și vom reveni asupra deciziei în funcție de rezultatele evaluarii.
Ne pare rău pentru eventualele inconveniente cauzate de această situație

Lucrări de constructie la autostrada A4

Din cauza lucrărilor de construcție ale Asfinag la autostrada A4 către Aeroportul din Viena, pot avea loc întârzieri pe traseu începând cu data de 23 aprilie 2014. De aceea vă rugăm să plecați din timp către aeroport.