Folosim Cookies
Pentru a vă oferi cele mai bune soluții am activat cooki-uri pe acest site. Acestea includ stocarea setarilor de limbă și de zbor solicitate de dumneavoastră. De asemenea, date statistice sunt colectate pentru a optimiza site-ul nostru si pentru marketing online. Click pe butonul “Accepta si inchide” in cazul in care sunteti de acord cu aceasta politica. Accesati sectiunea “mai multe informatii” de pe site-ul nostru in cazul in doriti mai multe informatii despre aceasta politica.
Mai multe informații
Acceptă si închide

Zboruri intercontinentale clasa economy

Ralaxare cu noua Economy Class

Divertisment la bord

Bun gust fara limite

Configurarea locurilor in avion

Locuri cu mai mult spatiu

Va doriti un upgrade?

Smart Upgrade – calatoreste la clasa business la un pret special!

Cumperi un bilet ȋn clasa economic şi doreşti un upgrade la clasa business la un preţ propus chiar de tine? Nimic mai simplu! Trimite-ne oferta ta, iar noi te vom informa daca ea a fost sau nu acceptată cu pana la 72 de ore inaintea decolarii. Astfel te vei putea bucura de beneficiile clasei business, la un preţ stabilit chiar de tine.   Serviciul Smart Upgrade este disponibil pe zborurile intercontinentale Austrian Airlines precum şi spre/dinspre destinaţiile următoare: Amman, Astana, Baghdad, Baku, Erbil, Cairo, Tel Aviv, Tripoli şi Yerevan. Aflati mai multe despre  Smart Upgrade.

The Austrian Tascherl

This is a video placeholder.
Please close the edit mode to see whether the video is loading or not.

The Austrian Tascherl -  un kit practic ce va poate asigura un plus de confort in timpul zborului este disponibil pe cursele internationale pentru 5 EUR.