Web Check-in

webcheckin

Incepeti calatoria cat mai rexant si usor cu serviciul Web Check-in, disponibil cu pana la 36 de ore inaintea decolarii.

Austrian myHoliday Web Check-in

Web Check-in pentru cursele Austrian Airlines.

Accesaţi aici link-ul direct catre pagina noastra pentru serviciul de Web Check-in

Care sunt beneficiile Web Check-in-lui?
Biletul etix® (biletul electronic) vă permite să:

 • vă înregistraţi pe zbor de acasă,
 • puteţi selecta locul preferat, si
 • printa propia carte de îmbarcare sau obţine cartea de îmbarcare pe telefonul mobil
 • începând cu 24 de ore înainte de decolare.

Călătoriţi cu bagaje­? Puteţi lăsa bagajul in zona special amenajată în Aeroportul din Viena, atât pentru pasagerii care călătoresc in clasa Business, cât şi pentru cei care folosesc clasa Economy. Nu trebuie decât să lăsaţi bagajul la un ghişeu de tipul ‘bag drop’. 

Folosiţi Web Check-inul, însă decolaţi din alt aeroport decât Viena? Puteţi merge direct la ghişeul special de check-in Austrian Airlines ‘drop off’ sau la un ghişeu pentru Austrian – Business Class, acolo puteţi să vă lăsaţi bagajul şi să vă luaţi cartea de îmbarcare. Apoi vă puteţi relaxa puţin in unul dintre saloanele noastre sau să mergeţi direct la poarta de îmbarcare. 

Apăsaţi aici pentru o listă completă a zborurilor disponibile pentru Web Check-in. 
Vă rugăm să vă informaţi asupra orarului de închidere al Web Check-in si ora prevăzută pentru îmbarcare in aeroporturile de unde decolaţi. Aceste informaţii le regăsiţi pe cartea de îmbarcare. 
Asa arată Cartea dvs. de îmbarcare (PDF). 


NOU: Austrian Airlines şi City Airport Train (CAT) oferă bilete reduse pentru toţi pasagerii care folosesc Web Check-in. Iată cum vă puteţi procura bilete reduse pentru City Airport Train (CAT):

 • folosiţi Austrian Web Check-in, printaţi cartea de îmbarcare sau folosiţi acest serviciu pe telefonul mobil
 • cumparaţi un bilet redus pentru CAT de la unul dintre automatele din orice staţie de CAT
 • reducerea (€ 7,50 in loc de € 10,00) valabilă pentru ziua de plecare, dus sau întors.

Avantajele Austrian Web Check-in dintr-o privire

 • În cazul în care nu primiţi chitanţa in momentul rezervării, o puteţi printa împreună cu cartea de îmbarcare.
 • Dacă aveţi bagaje, vă puteţi lua cartea de îmbarcare din aeroport, de la ghişeul de check-in, sau de la unul dintre automatele de check-in.
 • Puteţi beneficia de serviciul de web check-in atât pentru zboruri directe cât şi pentru zboruri de retur sau transfer. De asemenea se poate folosi acest serviciu şi pentru schimbarea zborului (în cazul în care aţi cumpărat un bilet care permite schimbul de dată fără costuri suplimentare şi sunt locuri disponibile pentru acelaşi tip de bilet pe noul zbor dorit).
 • Nu mai efectuaţi zborul sau aţi schimbat zborul iniţial? Puteţi să folosiţi acelaşi serviciul de Web Check-in pentru a anula cererea iniţială.

Pentru a folosi Austrian Web Check-in aveţi nevoie de:

 • acces la PC, prevăzut cu conexie la internet si o imprimantă standard,
 • o rezervare confirmată pe un zbor Austrian.

Web Check-in pentru zborurile Austrian myHoliday

Austrian myHoliday este un concept nou, dedicat calatoriilor catre destinatii de vacanta. Indiferent dacă se îndreaptă către Grecia, Spania, Portugalia sau Turcia, pentru toate cele 37 de destinaţii de vacanţă oferite de către Austrian myHoliday, turiştii pot utiliza acum aplicaţia rapidă şi facilă de check-in pe internet cu 24 de ore înainte de plecare şi pot obţine locurile preferate.

Pentru a utiliza acest serviciu foarte uşor de folosit de către client nu aveţi nevoie decât de o conexiune de internet şi de datele solicitate referitoare la pasager:

 • prenumele şi numele
 • data zborului
 • numărul zborului
 • aeroportul de plecare
 • aeroportul de destinaţie

Nu trebuie decât să vă conectaţia la myholiday.austrian.com, să faceţi clic pe butonul de check-in pe internet şi să introduceţi datele pasagerului. Apoi, puteţi tipări permisul de îmbarcare cu numărul locului, pe care îl veţi prezenta la birourile de predare Austrian Airlines.

Acest serviciu este disponibil pentru toate cursele de tip leisure cu plecare din Austria, indiferent dacă este vorba despre un pachet de vacanţă rezervat printr-o agenţie de turism sau despre un zbor rezervat pe myholiday.austrian.com.

 Austrian myHoliday WEB CHECK-IN

Calatoria cu bagaje

in cazul in care aveti nevoie sa inregistrati bagajul, tot ce trebuie sa faceti este sa prezentati cartea de imbarcare la unul dintre ghiseele Baggage Drop-off sau sa folositi Self Baggage Drop-off cu numerele 351-354 din Terminalul 3 al aeroportului din Viena.

myAustrian Services on Web Check-in

The Austrian Web Check-in is also the gateway to some of our myAustrian Services - the ancillary services of Austrian Airlines. These services will be offered to you automatically if eligible for your flight in the Web Check-in process:
 • Lounge access
 • Extra legroom seat
 • Additional Baggage
 • Upgrade to Business
Read more about myAustrian Services!

Câteva excepţii

Serviciul de Web Check-in nu este disponibil pe următoarele zboruri între: 

intre Viena si Stuttgart, Hannover sau Cologne zboruri operate de catre Germanwings (4U) care au numar de zbor format din patru cifre. Va rugam sa folositi codul de rezervare Germanwings sau numarul de bilet electronic Austrian la automatele de Web Check-in ale companiei Germanwings.

intre Viena si Moscow  zboruri operate de catre compania Transaero Airlines (UN) care au numar de zbor format din 4 cifre. Va rugam sa folositi serviciul de web check-in al companiei Transaero Airlines.

intre Viena si Odessa sau Kiev zboruri operate de catre compania Ukraine International (PS) care au numar de zbor format din 4 cifre. Va rugam sa folositi serviciul de web check-in al companiei Ukraine International.

intre Vienna si Malta zboruri operate de catre compania Air Malta (KM) care au numar de zbor format din 4 cifre. Va rugam sa folositi serviciul de web check-in al companiei Air Malta.

intre Vienna si Sofia zboruri operate de catre compania Bulgarian Air (FB) care au numar de zbor format din 4 cifre. Va rugam sa folositi serviciul de web check-in al companiei Bulgarian Air.

intre Vienna si Cairo zboruri operate de catre Egyptair (MS) care au numar de zbor format din 4 cifre. Va rugam sa folositi serviciul de web check-in al companiei Egyptair.

intre Vienna si Bucuresti zboruri operate de catre Tarom (RO) care au numar de zbor format din 4 cifre. Va rugam sa folositi serviciul de web check-in al companiei Tarom (RO)

intre Paris si Vienna: Web Check-in nu este disponibil!

pentru zborurile operate de catre Turkish Airlines (TK) serviciul de Web Check-in nu este disponibil!

pentru zborurile operate de catre Air Baltic (BT) serviciul de Web Check-in nu este disponibil!

Web Check-in este disponibil cu 24 h inaintea plecarii pentru zborurile care decoleaza din: 

Stockholm

Brussels

Basel

Copenhagen

Geneva

Larnaca

Oslo

Pristina

Sarajevo

Skopje

Podgorica

Tirana

Zurich