Folosim Cookies
Pentru a vă oferi cele mai bune soluții am activat cooki-uri pe acest site. Acestea includ stocarea setarilor de limbă și de zbor solicitate de dumneavoastră. De asemenea, date statistice sunt colectate pentru a optimiza site-ul nostru si pentru marketing online. Click pe butonul “Accepta si inchide” in cazul in care sunteti de acord cu aceasta politica. Accesati sectiunea “mai multe informatii” de pe site-ul nostru in cazul in doriti mai multe informatii despre aceasta politica.
Mai multe informații
Acceptă si închide

Beneficiati pe loc de avantajele Business Class

O noua oportunitate va asteapta cand folositi serviciul Austrian Web Check-in: puteti efectua un upgrade de la clasa Economy la Business Class si sa beneficiati de serviciile unice si confortul Austrian Business Class.

Beneficii:
  • Salvati timp prin folosirea ghiseului Austrian Business Class baggage drop-off. 
  • Limita de bagaje corespunzatoare Business Class (prin upgrade Miles & More)
  • Confortul Austrian Business Class
  • Servicii de catering de top in timpul calatoriei.
Este atat de simplu: Austrian Web Check-in este disponibil incepand cu 23 de ore inainte de decolare. Sistemul va permite sa alegeti intre diferite optiuni printre care upgrade, alegerea locului preferat, tiparirea cartii de imbarcare sau trimiterea acesteia pe telefonul mobil. Plata se face folosind cardul de credit sau cel Miles & More. Niciodata nu a fost mai simplu sa efectuati un upgrade.

Accesati aici serviciul Web Check-in 

Termeni si conditii: Taxa de upgrade nu este rambursabila, restrictiile biletului si voucherul de mile raman neschimbate, rezervarea pe anumite rute se face in masura disponibilitatii.