Folosim Cookies
Pentru a vă oferi cele mai bune soluții am activat cooki-uri pe acest site. Acestea includ stocarea setarilor de limbă și de zbor solicitate de dumneavoastră. De asemenea, date statistice sunt colectate pentru a optimiza site-ul nostru si pentru marketing online. Click pe butonul “Accepta si inchide” in cazul in care sunteti de acord cu aceasta politica. Accesati sectiunea “mai multe informatii” de pe site-ul nostru in cazul in doriti mai multe informatii despre aceasta politica.
Mai multe informații
Acceptă si închide

Check-in inainte sa parasiti orasul!

Check-in la terminalul Wien-Mitte CAT

City Airport Train va duce din centrul orasului Viena la aeroport sau invers in doar 16 minute.

Puteti efectua check-in la terminalul City Air Terminal la statia Wien-Mitte cu pana la 75 de minute inaintea decolarii. La CAT Terminal veti gasi trei birouri de check-in si cinci automate Quick Check-in (dintre care patru cu optiune de check-in pentru bagaje).

Birou de ticketing la Terminalul Wien-Mitte CAT

la terminalul Vienna City Terminal aveti posibilitatea sa modificati biletul sau chiar sa achizitionati un nou bilet.

orarul biroului nostru este:

luni - vineri: 8.30 am – 2.00 pm si 3.00 pm – 8.00 pm

Check-in cu o zi inainte de plecare

Check-in cu o zi inainte de decolare este deasemenea disponibil la City Air Terminal: incepand cu 24 de ore inainte de decolare puteti sa va inregistrati pentru zbor, sa predati bagajele de cala si sa va rezervati locul preferat.

Important: Bagajele supradimensionate (ex: biciclete, etc.) pot fi predate doar la aeroport. Accesati linkul pentru bilete si informatii despre CAT.