La aeroport

Optiunile de Check-in la Aeroportul International Viena

Quick Check-in 
Cu ajutorul automatelor de Quick Check-in va puteti inregistra pentru zbor cu sau fara bagaje de cala si sa va alegeti locul preferat. Daca biletul dumneavoastra permite modificari va puteti schimba rezervarea pentru alta cursa, chiar daca deja ati efectuat check-in folosind unul dintre automate. 
Calatoriti cu un bilet electronic (etix) ce permite modificari? Automatele de Quick Check-in va ofera o si mai mare flexibilitate pentru modificari de curse sau liste de asteptare. Puteti deasemenea sa selectati locuri invecinate pentru pana la 3 pasageri ce calatoresc impreuna. Tot ceea ce aveti nevoie pentru Quick Check-is este:

  • Un etix® (bilet electronic)
  • Un card cu banda magnetica (card bancar) sau codul rezervarii Dumneavoastra (6 caractere) pentru a va identifica.

 Asta e tot!

Urmatoarele aeroporturi sunt echipate cu automate Quick Check-in unde va puteti inregistra pentru cursele Austrian Airlines:

  • Austria: Vienna International Airport, Wien-Mitte City Air Terminal
  • International: Altenrhein, Amsterdam, toate aeroporturile din Germania, Copenhagen, Geneva, Istanbul, London City, London Heathrow, Lyon, Milan Malpensa, Rome, Stockholm, Warsaw and Zürich.


Calatoriti cu bagaje?                                                                                                                  

La aeroportul din Viena va oferim ghisee pentru inregistrarea bagajelor atat in zonele de check-in pentru Austrian Business Class cat si in cele pentru Economy Class. E de ajuns sa predati bagajele la ghiseele speciale "bag drop" din Terminalul 1. Daca incepeti calatoria dintr-un alt aeroport, mergeti direct la biroul de check-in Austrian marcat cu "drop off" sau la check-in Austrian Business Class pentru a preda bagajele si a primi cartea de imbarcare.

Check-in la ghiseu

Am amenajat separat o zona dedicata pentru pasagerii Business Class pentru a ne asigura ca formalitatile sunt rapide si comode. Pasagerii Economy Class pot alege deasemenea sa faca check-in in modul traditional, la biroul de check-in. Personalul din aeroport va sta la dispozitie pentru a va informa despre orice aspect al calatoriei Dumneavoastra. 

Va rugam sa luati in considerare termenele limita pentru check-in .

Zona exclusiva Senator Check-in

Intre Terminalul 1 si Terminalul 2 la aeroportul din Viena veti gasi zona dedicata Senator Check-in care este de asemenea deschisa pentru membrii HON Circle si pentru posesorii de carduri Star Alliance Gold Card. Economisiti timp si efort si bucurati-va de serviciile exclusiviste anterior decolarii.

Lounge Check-in

Pentru membrii HON Circle, Senators, Frequent Travellers si pasagerii Business Class exista inca o varianta atractiva pentru check-in - Austrian Longe la Aeroportul International Viena. In cele cinci saloane (doua Business Class Lounge, doua Senator Lounge si un HON Circle Lounge) va puteti relaxa, savura o gustare, citi o revista sau lucra. Timpul pana la decolare va trece foarte usor si personalul nostru va indeplini formalitatile de check-in in numele Dumneavoastra.

Family Check-in

Calatoriti impreuna cu familia? Atunci check-inul este primul pas al unei experiente de calatorie deosebite. Noi facem calatoria cu familia foarte usoara. La aeroportul Viena veti gasi o zona speciala pentru Family Check-in. In sezonul de varf, pentru pasagerii zborurilor de vacanta exista posibilitati de distractie pentru copii la portile de imbarcare.

Ati auzit de JetFriends? Accesati link-ul pentru a vizita pagina primului program de fidelizare pentru copii si adolescenti din Austria.

Servicul prelungir de Check-in in Austria

Late Night Check-in Austria is available from 24 hrs prior to departure. Please observe the opening hours for baggage drop-off at following airports:

Vienna:         14:00 - 16:00 / 20:00 - 22:00

Graz:             19:00 - 21:00

Linz:              20:00 - 22:00 (doar pentru zboruri de tip Charter)

Klagenfurt:     18:30 - 20:45

Salzburg:        19:30 - 21:00

Innsbruck:     duminica-joi 05:00 - 10:00 / 13:00 - 18:00   

Aeroporturi din Austria

Check-in la aeroport
Incepand din iunie 2014 personalul de check-in are mai multe responsabilitati si este principalul punct de contact pentru pasagerii nostri. Aditional, fata de serviciile de check-in la ghisee se pot efectua plati cu cardul de credit pentru serrvicii precum transportul bagajelor speciale sau excedentul de bagaj. Acest concept permite pasagerilor nostri sa efectueze toate formalitatile mult mai rapid. 

Check-in cu o seara inainte
Acest serviciu va ofera posibilitatea de a efectua preda bagajele cu o zi inaintea decolarii.
Mai jos regasiti detalii despre programul de functionare pentru serviciul "Baggage Drop off" la:

Aeroport  zile de lucru:  Program: Observatii
 Graz:  zilnic  7.00 - 9.00 pm
 Linz: zilnic  8.00 - 10.00 pm
 Klagenfurt: zilnic  6.30 - 8.45 pm
 Salzburg: zilnic  7.30 - 9.00 pm
 Innsbruck: zilnic  5.00 - 10.00 am
 1.00 - 6.00 pm
Vineri -Duminica 3.00 - 5.00 pm


Airport Ticket Desk
As of June 2014 our staff in the Austrian Service Centre will take care of customers wanting to buy a ticket, or change or cancel their booking directly at the airport. The Service Centre can be reached at +43 (0)5 1766 1000 Monday to Sunday from 8 a.m. to 8 p.m. Moreover, our customers have direct, free access to our experts by means of the new, red Austrian telephones at the Service Point, the new on-site telephone service area.