Web Check-in

webcheckin

Incepeti calatoria cat mai rexant si usor cu serviciul Web Check-in, disponibil cu pana la 36 de ore inaintea decolarii.

Austrian myHoliday Web Check-in

Check-in online pentru zborurile programate

Folosirea check-in-ului online oferă foarte multe avantaje. Pentru majoritatea destinațiilor Austrian check-in-ul online se deschide cu 47 ore înainte de data plecării.

Faceți clic aici pentru a realiza check-in-ul pentru zborul dvs. programat.

Planul locurilor afișează clar toate locurile ocupate și disponibile în avion. Trebuie doar să selectați locul dorit făcând clic pe planul locurilor. Alegerea locului este complet gratuită. Aveți chiar și posibilitatea de a adăuga parteneri de calatorie.

Cu toate acestea, dacă doriți o rezervare garantată a unui anumit tip de loc în timpul zborului, vă recomandăm rezervarea locului în avans.

În plus, check-in-ul online Austrian, vă oferă o varietate de servicii suplimentare precum upgrade-uri la clasa Business, bagaj suplimentar, acces la lounge sau un loc cu extra spațiu pentru picioare la zborurile pe distanțe lungi sau medii, in scopul de a personalize experiența zborului în funcție de nevoile dvs. personale.

Cartea de îmbarcare poate fi tipărita cu ușurință de la orice imprimantă sau trimisa direct către un dispozitiv mobil personal.

Dacă aveți bagaj de cală, vă rugăm să prezentați cartea de îmbarcare la unul dintre ghișeele noastre de predare a bagajelor din Terminalul 3 al aeroportului internațional din Viena. Dacă nu aveți bagaj de cală, vă puteți îndrepta direct către poarta de îmbarcare. Vă rugăm să vă asigurați că bagajul dvs. de mână corespunde dimensiunilor specificate. Personalul nostru din aeroport va fi incantat să vă răspundă la orice întrebări.

Pentru a avea un acces mai rapid la check-in-ul online de la Austrian pe dispozitivul dvs. mobil, vă recomandăm să descărcați aplicația Austrian:

AppStorex183
appstore_button_googlex183

Check-in-ul online vă ajută să economisiți foarte mult timp și vă poate permite să ajungeți la aeroport, puțin mai târziu. Cu toate acestea, vă rugăm să țineți cont intotdeauna de ora de îmbarcare la poartă indicata pe cartea de îmbarcare. Dacă aveți bagaj de cală, vă rugăm să respectați  termenul limită pentru check in de la aeroportul de plecare.

Pentru a verifica dacă oferim check-in online pentru zborul dvs. și pentru a afla termenul limită de check-in la aeroportul de plecare, vă rugăm să faceți clic aici.

Web Check-in pentru zborurile Austrian myHoliday

Austrian myHoliday este un concept nou, dedicat calatoriilor catre destinatii de vacanta. Indiferent dacă se îndreaptă către Grecia, Spania, Portugalia sau Turcia, pentru toate cele 37 de destinaţii de vacanţă oferite de către Austrian myHoliday, turiştii pot utiliza acum aplicaţia rapidă şi facilă de check-in pe internet cu 24 de ore înainte de plecare şi pot obţine locurile preferate.

Pentru a utiliza acest serviciu foarte uşor de folosit de către client nu aveţi nevoie decât de o conexiune de internet şi de datele solicitate referitoare la pasager:

  • prenumele şi numele
  • data zborului
  • numărul zborului
  • aeroportul de plecare
  • aeroportul de destinaţie

Nu trebuie decât să vă conectaţia la myholiday.austrian.com, să faceţi clic pe butonul de check-in pe internet şi să introduceţi datele pasagerului. Apoi, puteţi tipări permisul de îmbarcare cu numărul locului, pe care îl veţi prezenta la birourile de predare Austrian Airlines.

Acest serviciu este disponibil pentru toate cursele de tip leisure cu plecare din Austria, indiferent dacă este vorba despre un pachet de vacanţă rezervat printr-o agenţie de turism sau despre un zbor rezervat pe myholiday.austrian.com.

 Austrian myHoliday WEB CHECK-IN

Calatoria cu bagaje

in cazul in care aveti nevoie sa inregistrati bagajul, tot ce trebuie sa faceti este sa prezentati cartea de imbarcare la unul dintre ghiseele Baggage Drop-off sau sa folositi Self Baggage Drop-off cu numerele 351-354 din Terminalul 3 al aeroportului din Viena.

myAustrian Services on Web Check-in

The Austrian Web Check-in is also the gateway to some of our myAustrian Services - the ancillary services of Austrian Airlines. These services will be offered to you automatically if eligible for your flight in the Web Check-in process:
  • Lounge access
  • Extra legroom seat
  • Additional Baggage
  • Upgrade to Business
Read more about myAustrian Services!

Câteva excepţii

Serviciul de Web Check-in nu este disponibil pe următoarele zboruri între: 

intre Viena si Stuttgart, Hannover sau Cologne zboruri operate de catre Germanwings (4U) care au numar de zbor format din patru cifre. Va rugam sa folositi codul de rezervare Germanwings sau numarul de bilet electronic Austrian la automatele de Web Check-in ale companiei Germanwings.

intre Viena si Moscow  zboruri operate de catre compania Transaero Airlines (UN) care au numar de zbor format din 4 cifre. Va rugam sa folositi serviciul de web check-in al companiei Transaero Airlines.

intre Viena si Odessa sau Kiev zboruri operate de catre compania Ukraine International (PS) care au numar de zbor format din 4 cifre. Va rugam sa folositi serviciul de web check-in al companiei Ukraine International.

intre Vienna si Malta zboruri operate de catre compania Air Malta (KM) care au numar de zbor format din 4 cifre. Va rugam sa folositi serviciul de web check-in al companiei Air Malta.

intre Vienna si Sofia zboruri operate de catre compania Bulgarian Air (FB) care au numar de zbor format din 4 cifre. Va rugam sa folositi serviciul de web check-in al companiei Bulgarian Air.

intre Vienna si Cairo zboruri operate de catre Egyptair (MS) care au numar de zbor format din 4 cifre. Va rugam sa folositi serviciul de web check-in al companiei Egyptair.

intre Vienna si Bucuresti zboruri operate de catre Tarom (RO) care au numar de zbor format din 4 cifre. Va rugam sa folositi serviciul de web check-in al companiei Tarom (RO)

intre Paris si Vienna: Web Check-in nu este disponibil!

pentru zborurile operate de catre Turkish Airlines (TK) serviciul de Web Check-in nu este disponibil!

pentru zborurile operate de catre Air Baltic (BT) serviciul de Web Check-in nu este disponibil!

Web Check-in este disponibil cu 24 h inaintea plecarii pentru zborurile care decoleaza din: 

Stockholm

Brussels

Basel

Copenhagen

Geneva

Larnaca

Oslo

Pristina

Sarajevo

Skopje

Podgorica

Tirana

Zurich