Rezervarea locurilor în avans

Locul Preferat este un serviciu nou,  lansat de catre Austrian pentru a spori confortul pasagerilor nostri.

Cum puteți rezerva locuri în avans?

Alegeți online un tip de loc (la geam, lângă culoar sau la mijloc) utilizând harta locurilor afișată în timpul procesului de rezervare pe austrian.com și achitați rezervarea cu cardul de credit. Puteți rezerva locurile chiar și ulterior, online, cu până la 48 de ore înainte de plecare, în secțiunea Rezervările mele sau apelând Centrul de asistență Austrian Airlines. Rezervarea locurilor în avans este disponibilă, de asemenea, la anumite agenții de turism din toată lumea.

Rezervarea in avans a locurilor, este disponibilă la toate zborurile operate de catre Austrian Airlines, pentru pasagerii care detin un document de zbor Austrian Airlines. 

Taxe de rezervare per loc și direcție de zbor pentru rute europene

Tarif clasa Economy

Tip de loc
(la geam, lângă culoar, la mijloc)
Loc cu spațiu suplimentar pentru picioare
Economy Light

10 EUR

25 EUR

Economy Classic

gratuit

25 EUR

Economy Flex

gratuit

25 EURRezervarea locurilor pe rute europene pentru pasagerii din clasa Business, rămâne bineînțeles, gratuită. Taxa de rezervare pentru pasagerii care călătoresc cu un bilet Economy Light nu depinde de statutul de călător fidel. 

Taxe de rezervare per loc și direcție de zbor pentru rute intercontinentale

Segment de zbor

Tip de loc
(la geam, lângă culoar, la mijloc)
Loc cu spațiu suplimentar pentru picioare Primul rând
Distanță medie

10 EUR

40 EUR

---

Distanță lungă

25 EUR

70 EUR

50 EUR

Rezervarea locurilor pentru pasagerii la clasa Business pe rute intercontinentale rămâne, bineînțeles, gratuită. Pasagerii la clasa Economy care călătoresc cu bilete cu tarife superioare (clasele de rezervare Y, B, M, U, H, G, Q, V și X) au, de asemenea, posibilitatea de a  rezerva locurile în avans gratuit pe rute intercontinentale.

Rezervarea locurilor pe rute intercontinentale va fi oferită, de asemenea, gratuit celor mai fideli călători – cu statut de membru de onoare și Senator – cu excepția locurilor cu spațiu pentru picioare mai mare.

Dacă aveți și alte întrebări, vă rugăm să citiți secțiunea Întrebări frecvente sau să ne apelați.
Condițiile generale de transport și Condițiile de transport către/dinspre Canada sunt aplicabile.