Rezervarea locurilor în avans

Locul Preferat este un serviciu nou,  lansat de catre Austrian pentru a spori confortul pasagerilor nostri.

Cum puteți rezerva locuri în avans?

Alegeți online un tip de loc (la geam, lângă culoar sau la mijloc) utilizând harta locurilor afișată în timpul procesului de rezervare pe austrian.com și achitați rezervarea cu cardul de credit. Puteți rezerva locurile chiar și ulterior, online, cu până la 48 de ore înainte de plecare, în secțiunea Rezervările mele sau apelând Centrul de asistență Austrian Airlines. Rezervarea locurilor în avans este disponibilă, de asemenea, la anumite agenții de turism din toată lumea.

Rezervarea locurilor în avans este disponibilă pentru toate zborurile operate de Austrian Airlines, pentru pasagerii care detin un document de zbor Austrian Airlines. 

Taxele de rezervare per loc și direcția de zbor, pentru rute europene

Tarif clasa Economy*

Tip de loc
(la geam, lângă culoar, la mijloc)
Loc cu spațiu mai mare pentru picioare
Economy Light

10 EUR

25 EUR

Economy Classic

gratuit

25 EUR

Economy Flex

gratuit

25 EUR

* Tarife la clasa Economy rezervate după 28 iulie 2015, pentru plecări după 1 octombrie 2015. Doriți să aflați mai multe despre noile tarife Austrian Airlines pentru Europa? Faceți clic aici.

Rezervarea locurilor pentru pasagerii la clasa Business pe rute europene rămâne, bineînțeles, gratuită. Taxa de rezervare pentru pasagerii care călătoresc cu un bilet Economy Light nu depinde de statutul de călător fidel. 

Taxele de rezervare per loc și direcția de zbor, pe rute intercontinentale

Segment de zbor

Tip de loc
(la geam, lângă culoar, la mijloc)
Loc cu spațiu mai mare pentru picioare Primul rând
Distanță medie

10 EUR

40 EUR

---

Distanță lungă

25 EUR

70 EUR

50 EUR

Rezervarea locurilor pentru pasagerii la clasa Business pe rute intercontinentale rămâne, bineînțeles, gratuită. Pasagerii la clasa Economy care călătoresc cu bilete cu tarife superioare (clasele de rezervare Y, B, M, U, H, G, Q, V și X) au, de asemenea, posibilitatea de a  rezerva locurile în avans gratuit pe rute intercontinentale.

Rezervarea locurilor pe rute intercontinentale va fi oferită, de asemenea, gratuit celor mai fideli călători – cu statut de membru de onoare și Senator – cu excepția locurilor cu spațiu pentru picioare mai mare.

Dacă aveți și alte întrebări, vă rugăm să citiți secțiunea Întrebări frecvente sau să ne apelați.
Condițiile generale de transport și Condițiile de transport către/dinspre Canada sunt aplicabile.