Rezervarea locurilor în avans

Locul Preferat este un serviciu nou,  lansat de catre Austrian pentru a spori confortul pasagerilor nostri.

Cum puteți rezerva locuri în avans?

Alegeți online un tip de loc (la geam, lângă culoar sau la mijloc) utilizând harta locurilor afișată în timpul procesului de rezervare pe austrian.com și achitați rezervarea cu cardul de credit. Puteți rezerva locurile și ulterior, online, cu până la 48 de ore înainte de plecare, în secțiunea Rezervările mele sau apelând Centrul de asistență Austrian Airlines. Rezervarea locurilor în avans este disponibilă, de asemenea, la anumite agenții de turism din toată lumea.

Rezervarea prealabila a locurilor este disponibilă la toate zborurile operate de către Austrian Airlines, pentru pasagerii care dețin un document de zbor Austrian Airlines.

Taxe de rezervare per loc și direcție de zbor pentru rute europene

Tarif clasa Economy Tip de loc
(la geam, lângă culoar, la mijloc)
Loc cu spațiu suplimentar pentru picioare
Economy Light 10 EUR 25 EUR
Economy Classic gratuit 25 EUR
Economy Flex gratuit 25 EUR

Rezervarea locurilor pe rute europene pentru pasagerii din clasa Business rămâne bineînțeles, gratuită. Taxa de rezervare pentru pasagerii care călătoresc cu un bilet Economy Light nu depinde de statutul de călător fidel.

Taxe de rezervare per loc și direcție de zbor pentru rute intercontinentale

Segment de zbor Tip de loc
(la geam, lângă culoar, la mijloc)
Loc cu spațiu suplimentar pentru picioare Primul rând
Distanță medie 10 EUR
sau
11 USD
40 EUR
sau
55 USD
nu este disponibil
Distanță lungă 25 EUR
sau
35 USD
70 EUR
sau
100 USD
50 EUR
sau
65 USD

Rezervarea locurilor pentru pasagerii la clasa Business pe rute intercontinentale rămâne, bineînțeles, gratuită. Pasagerii la clasa Economy care călătoresc cu bilete cu tarife superioare (clasele de rezervare Y, B, M, U, H, G, Q, V și X) au, de asemenea, posibilitatea de a  rezerva locurile în avans gratuit pe rute intercontinentale.

Rezervarea locurilor pe rute intercontinentale va fi oferită, de asemenea, gratuit celor mai fideli călători – cu statut de membru de onoare și Senator – cu excepția locurilor cu spațiu pentru picioare mai mare.

Dacă aveți și alte întrebări, vă rugăm să citiți secțiunea Întrebări frecvente sau faceți clic aici pentru informații despre numerele de telefon internaționale.
Condițiile generale de transport și Condițiile de transport către/dinspre Canada sunt aplicabile.