Intraţi într-o lume a relaxarii: Bine aţi venit in ‘redlounge’

In saloanele Business Austrian vă puteţi aştepta la cele mai plăcute surprize. Într-un spaţiu modern, cu o atmosferă placută, oaspeţii se pot bucura de numeroase servicii, printre care:

  • gustări de la DO & CO
  • W-LAN gratuit
  • Programe de divertisment TV, ziare si reviste gratuite
  • O zonă confortabilă de relaxare

Şi cel mai bun lucru ... 

Saloanele "Austrian Business Lounges Plaza" şi "Pier East" din Viena sunt deschise pentru toţi oaspeţii Austrian Airlines de la 1 iunie 2010.  Pentru a avea acces la salon aveţi nevoie de o carte de îmbarcare pe un zbor* Austrian care decolează din Viena în ziua respectivă. Pentru o suma de 35 EUR, vă puteţi relaxa în "redlounge". Nu contează care este destinaţia zborului dumneavoastră sau dacă sunteţi in Viena doar în tranzit, vă puteţi petrece timpul de asteptare din aeroport in "redlounge"!

Iată cum puteţi intra la "redlounge":

Plătiţi direct la recapţie. Plata se face prin card de credit sau Maestro, veti primi chitanta. Nu se acceptă plată cash. Enjoy & relax soon at the new redlounge! Bucuraţi-vă şi relaxaţi-vă la noul "redlounge"!

 

*sau pentru zboruri operate de parteneri, cu numar de zbor Austrian Airlines. Termeni si condiţii: intrare valabilă pentru o singura persoană, pentru data emiterii, nu este transferabil, taxa nu este rambursabilă.