Folosim Cookies
Pentru a vă oferi cele mai bune soluții am activat cooki-uri pe acest site. Acestea includ stocarea setarilor de limbă și de zbor solicitate de dumneavoastră. De asemenea, date statistice sunt colectate pentru a optimiza site-ul nostru si pentru marketing online. Click pe butonul “Accepta si inchide” in cazul in care sunteti de acord cu aceasta politica. Accesati sectiunea “mai multe informatii” de pe site-ul nostru in cazul in doriti mai multe informatii despre aceasta politica.
Mai multe informații
Acceptă si închide

Conditii acces lounge

Austrian Business Lounge

 

   Business Class Ticket Miles & More Frequent Traveller Card 
Acces   carte de imbarcare pentru un zbor operat in aceasi zi de catre Austrian sau un partener Star Alliance va rugam sa prezentati cardul Frequent Traveller valabil si cartea de imbarcare pentru un zbor operat in aceasi zi de catre Austrian sau un partener Star Alliance
Companion (1)   nu  nu

 

 

  Miles & More Senator Card   Star Alliance Gold Card
Acces  va rugam sa prezentati cardul Senator valabil si cartea de imbarcare pentru un zbor operat in aceasi zi de catre Austrian sau un partener Star Alliance va rugam sa prezentati cardul Star Gold valabil si cartea de imbarcare pentru un zbor operat in aceasi zi de catre Austrian sau un partener Star Alliance
Companion (1) acces pentru 1 invitat  acces pentru 1 invitat

 

Austrian Contract Lounge:

Pentru anumite destinatii unde nu exista salon Austrian sau Star Alliance, Austrian ofera acces intr-un salon al altui partener. Accesul in aceste saloane este permis in baza cartii de imbarcare pentru un zbor operat de catre Austrian. Aceasta regula se aplica si pentru invitat.

(1) Invitatii trebuie sa prezinte de asemenea o carte de imbarcare pe un zbor operat de Austrian sau un partener STAR Alliance in aceeasi zi. Nu este permis accesul in salon pasagerilor care calatoresc cu bilete reduse precum ID/AD tickets (staff tickets).

Alte informatii: Pentru a se asigura accesul in salon este nevoie ca pasagerii sa detina bilet cu tarif intreg. Pasagerii care calatoresc cu bilete gratuite sau reduse (bilete ID/AD) nu sunt considerati pasageri platitori. Acestora nu li se va permite accesul in salon, indiferent de statusul cardului de calator frecvent. Pentru accestul in baza cardului Star Alliance: va rugam sa prezentati cardul dumneavoastra la receptie.

Austrian Senator Lounge

 

Business Class Ticket Miles & More Frequent Traveller Card
Acces nu nu
Companion (1) nu nu

 

 

Miles & More Senator Card Star Alliance Gold Card
Acces

va rugam sa prezentati cardul Senator valid si cartea de imbarcare valabila pentru un zbor operat in aceeasi zi de catre Austrian sau de catre un partener Star Alliance

va rugam sa prezentati cardul Gold Star valid si cartea de imbarcare valabila pentru un zbor operat in aceeasi zi de catre Austrian sau de catre un partener Star Alliance
Companion (1) 1 invitat 1 invitat

 

Austrian Contract Lounge:

Pentru anumite destinatii unde nu exista salon Austrian sau STAR Alliance, Austrian ofera acces intr-un salon al altui partener. Accesul in aceste saloane este permis in baza cartii de imbarcare pentru un zbor operat de catre Austrian. Aceasta regula se aplica si pentru invitat.

(1) Invitatii trebuie sa prezinte de asemenea o carte de imbarcare pe un zbor operat de Austrian sau un partener STAR Alliance in aceeasi zi. Nu este permis accesul in salon posagerilor care calatoresc cu bilete reduse precum ID/AD tickets (staff tickets).

Alte informatii: Pentru a se asigura accesul in salon este nevoie ca pasagerii sa detina cu un tarif intreg. Pasagerii care calatoresc cu bilete gratuite sau reduse (bilete ID/AD) nu sunt considerati pasageri platitori. Acestora nu li se va permite accesul in salon, indiferent de statusul cardului de calator frecvent. Pentru accesul in baza cardului Star Alliance: va rugam sa prezentati cardul dumneavoastra la receptie.

Star Alliance Gold Lounge

 

Bilet Business Class Miles & More Frequent Traveller Card
Acces no no
Companion (1) no no

 

 

Miles & More Senator Card Star Alliance Gold Card
Acces Prezentati cardul valid Senator si carte de imbarcare pentru un zbor operat de Austrian sau de catre un partener Star Alliance Prezentati cardul valid Star Gold si de imbarcare pentru un zbor operat de Austrian sau de catre un partener Star Alliance
Companion (1) 1 invitat acceptat 1 invitat acceptat

 

Austrian Contract Lounge:

Pentru anumite destinatii unde nu exista salon Austrian sau STAR Alliance, Austrian ofera acces intr-un salon al altui partener. Accesul in aceste saloane este permis in baza cartii de imbarcare pentru un zbor operat de catre Austrian. Aceasta regula se aplica si pentru invitat.

(1) Invitatii trebuie sa prezinte de asemenea o carte de imbarcare pe un zbor operat de Austrian sau un partener Star Alliance in aceeasi zi. Nu este permis accesul in salon posagerilor care calatoresc cu bilete reduse precum ID/AD tickets (staff tickets).

Alte informatii: Pentru a se asigura accesul in salon este nevoie ca pasagerii sa detina cu un tarif intreg. Pasagerii care calatoresc cu bilete gratuite sau reduse (bilete ID/AD) nu sunt considerati pasageri platitori. Acestora nu li se va permite accesul in salon, indiferent de statusul cardului de calator frecvent.

Pentru accestul in baza cardului Star Alliance: va rugam sa prezentati cardul dumneavoastra la receptie.