Folosim Cookies
Pentru a vă oferi cele mai bune soluții am activat cooki-uri pe acest site. Acestea includ stocarea setarilor de limbă și de zbor solicitate de dumneavoastră. De asemenea, date statistice sunt colectate pentru a optimiza site-ul nostru si pentru marketing online. Click pe butonul “Accepta si inchide” in cazul in care sunteti de acord cu aceasta politica. Accesati sectiunea “mai multe informatii” de pe site-ul nostru in cazul in doriti mai multe informatii despre aceasta politica.
Mai multe informații
Acceptă si închide

Rasfatati-va cu noile meniuri à la carte DO&CO!

Un schnitzel vienez in timpul zborului de la New York la Vienna? Sau poate o selectie de gustari tip tapas, sau delicii pregatite in stil japonez in timpul zborului catre Amsterdam? Acesata experienta este acum realizabila: rezerva noul meniu de tip à la carte oferit de DO & CO. Puteti rezerva meniul preferat chiar la momentul rezervarii zborului, sau chiar inainte de zbor, cu pana la 36 de ore inaintea orei stabilite pentru decolare, comanda se face simplu, folosind adresa: https://alacarte.doco.com.

pic-2-klein-sfw pic-4-klein-sfw pic-7-klein-sfw

pic-6-klein-sfw pic 1 klein sfw pic-0-klein-sfw

pic-3-klein-sfw pic-9-klein-sfw pic-8-klein-sfw

Pentru urmatorul zbor alegeti-va meniul preferat -  numai 15 eur*. Pasagerii care pleca din Aeroportul din Viena pot comanda meniurile  à la carte chiar cu o ora inaintea decolarii la ghiseul DO & CO à la carte desk** in zona de Terminal 3! *cu exceptia zborurilor interne, a celor internationale de pe alte aeroporturi din Austria, zborurile de la/catre Budapesta, Praga sau Zagreb, de asemenea nu se ofera serviciul pe zborurile operate de partenerii nostri sau pe cele de tip charter. Meniul a la carte se va servi pe zborurile europene, inlocuind meniul tip standard, iar pe zborurile long-haul se va servi in locul mesei calde.

**serviciu disponibil exclusiv in Aeroportul din Viena.